Henri Solo

Al vanaf 1989 staat Henri Groenewold als soloartiest op diverse podia in binnen en buitenland. In 2019 nog te zien in “the Voice of Holland” en in 1992 stond hij in de finale van de Soundmixshow met zijn vertolking van Elvis Costello’s Good year for the roses. Daarna speelde hij in diverse landen als Spanje, Frankrijk, Griekenland en uiteraard Nederland.

 

Verschillende shows

Party met Henri.

Een anderhalf uur durende show waarin vele grote meezingers uit de Nederpop en oude classics samenkomen. Met knallers als Lola, Sweet Caroline, I’ll Survive, Stil in mij, Even aan mn moeder vragen, Een beetje verliefd en vele andere toppers, een waar meebrulfeest voor feesttent en festivals.

Acoustic Rocknight

Wat is er nou mooier dan dé rockhits van de Roling Stones, Bruce Springsteen, Foo Fighters, Muse, Joe Cocker, David Bowie en vele anderen voorbij te horen komen, uitgevoerd met slechts een acoustische gitaar en de rauwe stem van Henri Groenewold.
Of denk je eens in hoe de Nederlandse popklassiekers dan klinken, van bijvoorbeeld; de Dijk, the Scene, het Goede Doel, Ramses Shaffie en Is ook Schitterend.
Gewoon een heerlijk programma met lekkere luisterliedjes en soms tot tranen toe geroerd zijn of feesten en rocken tot in de late uurtjes, het programma wordt op jouw wensen aangepast.
Voor cafe, restaurant, terras, zaal, tuinfeest of huiskamerconcert  is deze show een echte aanrader.

 

Eigen werk

Voor festivals, concertzalen, theaters en als voorprogramma van bekende bands is het een mooie keuze om Henri zijn eigen werk te laten spelen. Deze muziek is te kwalificeren als rasechte Nederpop/Nederrock. Met nummers als, “Ik denk niet meer aan jou”, “Oude liefde roest niet” en zijn debuut single “Help!” een echte aanrader. Dit is mogelijk als een akoestische show,  slechts op een akoestische gitaar, of met de volledige band.

Kijk voor meer info op henrigroenewold.nl